Det nya livet

Nu efter jul och nyår brukar ju dom flesta göra nyårslöften. Speciellt sånna man inte kan hålla. Själv är man en gammalmodig människa och gör samma misstag varje år. Man gör ett löfte som man vet i förväg att man inte kommer orka med eller har en chans att klara. Men i år har jag faktiskt tagit ett bra beslut. Det enda jag har sagt är att jag ska börja träna igen. Men som sagt man var trött och orkade inte, eller så hade man nått roligare för sig.

Nu har jag äntligen orkat mig iväg till gymmet och kommit igång. Känns helt underbart när man väl är där. Och helt förjävligt när man vaknar på morgonen. Men man vet ju inte att man lever för än man känner lite smärta. Så snälla männsikor gör nått bra med era liv. Det kan faktiskt vara skönt;)

Nu ska jag krypa ner i min säng och kolla på en film. För jag har sån träningsvärk nu att jag inte orkar nått annat efter en lång dag på jobbet. Så ha det bäst!

Med eller motgångar?

Vad gör man när livet vänder sig upp och ner. När allt man kämpat för inte finns där längre. När man måste bygga upp sin egen grund från början igen. Det är jobbigt och stressande så att man mår psykiskt dåligt. Och när man mår psykiskt dåligt så får även kroppen sig en dänga. 

Men när man har börjat förstå sig själv och kan se ljuset igen då kan man börja uppskatta sig själv och dom som har stöttat än i motgångarna. Det är tufft men vännerna betyder allt. Skulle inte klara av nått utan mina vänner.

Ni som känner igen er, förlåt men sånt e livet. Lär er det, bee strong.
Ni som är mina underbara vänner. Tack så mycket. Ni betydet allt för mig.
Mina underbara föräldrar. Tack för att ni finns här för mig.
Min kära lillebror. Tack för att du alltid ger mig ett leende på läpparna.

Helt crazy

Nu e jag hemma efter en helt crazy dag. Jag gick upp 5 imorse och natuligtvis har hela skiten verkligen frusit till is ute. Bilen tog 20 min att tina upp. Gick knappt att skrapa rutorna, så redan där visste jag att jag skulle bli sen till jobbet. Och när jag kom dit var det kaos. Så bra dagen börjar, och den gick inte så mycket bättre heller. Var helt dryg i huvudet idag så det tog lång til innan det klickade till vad min uppgifter på jobbet handlade om. Men men när dagen sedan var slut så var jag på en arbetsintervju, på en jätte spännande avdelning. Var verkligen jätte trevligt och jätte spännande arbetsuppgifter. Så nu är jag verkligen helt slut när jag kommer hem. Ska sätta på en film nu och bara ligga i sängen och mysa. Har inte direkt tagit ikapp på nattsömnen än heller. Så jag kommer nog sova riktigt länge imorgon.
Men ha en god kväll.
Vi höres!

Trötter idag

Nu tror jag att jag kan hålla mej i liv en liten stund för att komma med en uppdatering. Vilken kväll det var igår. Sent va det innan jag och min ängel bestämde oss för att ha lite kul. Så fram kom mintuflaskan och så började vi göra oboy drinkar. Hur gott som hellst. Men sen blev vi lite rastlösa och vi hade inget att göra. Som sagt alla var redan ute på krogen men det var alldeles för sent för oss. Så vi började gräva i garderoben och tog på oss hur mycket kläder som hellst och så gick vi ut. Vi som vanligt på våra galna upptåg. Så vi gjorde hemmagjorda pulkor av plastpåsar och tidningar och bestämde oss för att testa varje backe vi såg. Skit kul och helt galen natt. När vi äntligen kom hem vid 06 snåret på morgonen var vi pigga och fortsatte en liten stund till inne. Så det slutade med att vi somnade kanske 30 min det var all sömn vi fick inatt. Så jag e ganska trött nu. Men får samla mig lite eftersom att jag ska upp 05.00 imorgon till jobbet.

Ja så idag har jag bara kollat på serier och slappat. Har inte orkat kliva ur sängen knappt.
Men nu ska jag krya ner igen.
Ha det bra.
Vi höres!

Håller på att gå i taket.

Nu sitter jag och min ängel i hennes lägenhet och vet inte vad vi ska göra. Det bara kryper i benen. Drickan bara försvinneroch vi bara vi vill bara ha nått att göra. Rastlös e inte kul. Alla har hunnit med att gå ut, men vi kom ju på detta för sent så vi fick inte åka med. ;)
Kan man ju förstå. Men jag och min ängel vi e inte sena på galna idèer. Vi brukar kunna göra det mesta men idag e det ju -13 grader ute så det känns inte så lockande. Vad kan man göra när man e i ett läge som det här???
Bitter e man och ideéna e inte många ikväll.. Min ängel sitter här och muttar om att slå sönder henner mans nya tv men gullig som hon är låter hon bli. Nä det kommer nog inte bli något mysigt vi är med om men det kommer nog hända något iallafall.
Hör av mej om mer uppdateringar imorgon.
Ha det så bra tills dess.
Vi höres!!

Ledig dag.

Idag har jag varit ledig. Super skönt, sov verkligen ut. Vaknade i ren panik 12.30 tyckte det var lite väl länge.
Sedan tog jag en snabb frukost, tyckte inte det var någon ide att äta så mycket;) Och sedan hände det värsta. Strömmen gick i hela byn. Allt bara dog, affärerna stängde vi kunde inte laga mat, se på tv eller gå ut på internett. Det vanliga man brukar göra när man vill ha en slappdag.

Så jag och Emma gjorde det vi kunde. Vi åkte till mataffären och köpte ingredienser till marängsviss.Vi tänkte att det behövs ju inte värmas iallafall. Sedan när vi åkte tillbaka kom strömmen med. Så vi lagade våran goa luch och satte oss och kollade på film. Min favorit genom tiderna, A walk to remember. Så underbart fin film, verkligen värd att se. Man får en helt annan syn på kärleken, bara för att den e så underbart fin i filmen. Löjligt men ändå. Vem skulle inte vilja ha det?

Nu e jag hemma, hade egentligen bara tänkt mej att ligga och kolla på film men åker vidare till min kära ängel och gör det där istället. Behöver mysa lite med henne och hennes man;)

Ni får ha det så bra.
Vi höres!

Hemma efter en tuff dag.

Nu e jag äntligen hemma från jobbet. Förstå mig inte fel. Jag älskar mitt jobb. Jobbar som undersköterka på lasarettet och det går ju i omgångar hur mycket man har att göra. Men idag var det otroligt segt och då blir man helt slö i kroppen. Har jobbat kvällen nu och då slutar jag 21.30. Och så ska jag upp imorgon kl 05.00. Jätte kul. Man får ju knappt någon sömn i kroppen. Särskillt en lördag också, för då vill man ju vara uppe lite och ha lite trevligt innan man ska sova.

Så jag ska unna mej en lördag kväll framför datan och tvn. Det e ju lite underhållning iallafall;) Imorgon jobbar jag till 15 och sen ska jag ha det mysigt med min man. Kollade in på sidan tv.nu och kollade tv tablån inför mina lediga dagar nu. Det går ju jätte många mysiga filmer på dagarna. Min favorit är på måndag 16.25 på tv4. Då går Föräldrafällan, min absoluta favorit sedan jag var liten. Kommer bli riktigt mysigt att se den igen.

Nä nu får jag krypa tillbaka.
Ha det så bra.
Vi höres!

Äntligen tillbaka

Ja nu har jag inte kunnat vara inne på ett tag. Det har varit mycket här hemma efter jul och nyår.

Men nyår var ju överskattat som vanligt. Man tror ju alltid att man har planerat allt så bra och att man ska ha jätte kul. Men naturligt vis ska allt gå helt åt skogen. Allt som vi hade planerat blev inte av utan det blev helt annurlunda. Det hände otroligt mycket den kvällen som man inte var berädd på men ändå löste det sig på bästa sätt. Ska inte gå in på detaljer.  Men jag fick inte skåla in det nya året kl 24 utan fick göra det ca en timma senare. Sedan blev det bygg resten av kvällen. Svetten bara rann överallt. Ja jag bor i en bonnahåla så vi buggar ibland =)
Kom väl hem vid 4 på natten och va gör pigg. Men kvällen blev lyckad.

Nu har jag bara tänkt att surfa lite till och sen kommer den sköna sömnen. Ska ju tillbaka till jobbet imorgon. Jobbar kväll och sedan dag på söndag. Så jag kommer nog vara helt slut efter den här helgen.
Ha det så bra
Vi höres!

RSS 2.0