090520

Nu är snart sommaren här, och var i helvete är vädret???
I början av den här månaden tog jag ett dopp i sjön, låg på stranden och solade i bikini och det var varmt ute.
Nu måste jag ha jacka på mig när jag går utanför dörren. Är så trött på den svenska skiten nu, när kommer det bra tider.??
Man har ingen ork i kroppen och är inte sugen på att göra något. När kommer solen och värmen egentligen?Mitt nya boende är så super härligt att jag inte vill flytta hem igen (förlåt pappa).
Emelie och Markus är helt underbara... Uppskattar verkligen det här. Detta kommer jag inte glömma på länge.
Nu ska jag ta och kolla vidare på Weeds, är inne på andra sesången nu. Mycket bra serie.

Ha det bäst
//Nattis

Den goda flytten

Imorgon blir det. Imorgon blir dagen jag flyttar till Emelie och Markus. Inte på fredag utan imorgon.
Jag provade på en natt inatt hon Em i min goa säng där. Underbart blev till och med väckt med frukost på sängen. Kan man önska sig en goare vän???
Sedan åkte jag hem och tvättade och packade. Uscha vad mycket grejer det är man behöver ha med sig. Riktigt illa.
 Har redan kört dit tre väskor, och det blir mycket mer.Igår var jag och hälsade på farbror docktorn. Fick en underbar kvinnlig AT läkare. Fast jag gick på ganska hårt med. Orka vara sjuk hur länge som hellt och allt man fåt tillbaka är hör av dej om du fortfarande har samma symtom om en vecka igen. Så jag var ganska uppjagad innan jag gick till vårdcentralen. Men det gick hur bra som hellst, tog massa tester och så ska jag få svar i vecka och pencillin. Sen fick jag även en remiss till urologen, ajajaj. Urinvägsinfektioner 5 ggr om året är inte så jätte kul så nu ska jag få upp en kamera i urinblåsan ist. Inte så jätte trevligt men det får la gå om man vill ha några svar.
Nu ska jag ha myskväll framför tvn. Ni får ha det så gött.
//Nattis

...

Ja det var ett bra tag sedan jag var här inne och skev några rader sist. Men har varken haft tiden eller orken. Ibland vet man bara inte vad man ska skriva. Nu ligger jag hemma men urinvägsinfektion och förkylning. Fick samtidigt ett allrgianfall imorse, så jag e inte världens piggaste. Men ska till läkaren imorgon så vi får ta och se.

På fredag flyttar jag till Emelie och Markus. Jippi...
Ska blir så otroligt underbart. Äntligen komma hemmifrån om det nu bara är för 1½ månad. Så det ska packas och fixas i veckan. Så det är mycket att stå i...
Nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag nana. Kan behöva lite energi tills imorgon.

Ha det bäst
/Nattis

RSS 2.0